Enigma

Beauty Matters!

КИСЛОРОДЕН АПАРАТ Печат Е-мейл

                                       

                       КИСЛОРОДЕН АПАРАТ 

     

 

 

   Иновационна технология позволяваща употребата на кислорода с етерични масла за лице, тяло и респираторната (дихателна) система.  Терапията представлява неинвазивно доставяне на кислород към кожата.Функции на апарата- кислородна маска, кислороден вакуум, кислороден вапур спрей, аеро-аромотерапия, кислороден пилинг.Действие:-заглажда  неравностите и ревитализира кожата в дълбочина-повлиява на несъвършенствата по кожата, като предотвратява бъдещата им поява-редуцира пигментацията по кожата-снабдява кожата с нужния кислород-спомага регенерацията на кожата след агресивни терапии(пилинг, лазерен ресърфейсинг) или продължително излагане на слънце .

 Апаратът има следните накрайници за отделните

функции: 

1.Кислородна маска- oxygen mask

2 .Пистолет впръскащ кислород- oxygen spray gun

3.Накрайник за вливане на кислород за лице- facial infusion tool

4.Накрайник за вакуум- vacuum tool

5.Троен накрайник за вливане на кислород за кожа- skin infusion tool 

 ПРОЦЕДУРИ: 
I . Класическа процедура за лице, кислороден пилинг +неинжективна мезотерапия с хиалуронова киселина, екстракт от джамбо и витамини А , Е и С Процедурата спомага за редуциране на мимическите бръчки, както и за заглаждане на неравности и белези с резултат видимо подмладена и еластична, жизнена кожа,свежа и чиста кожа.
Цена:135лв.
 


II. Елиминиране на токсините със накрайника за вакуум При тази процедура се употребяват етерични масла, антиоксиданти, дрениращи масла комбинирани  с кислороден вакуум, като преди това се стимулират точките за подобряване на лимфната циркулация. 


III.
Кислороден Спрей
 При тази процедура се осъществява деликатно преливане на кислород, който нежно масажира кожата , стимулира и я релаксира в същото време. Дава отлични резултати при наранени и увредени тъкани благодарение на ревитализиращото, заздравяващо и антисептично действие на кислорода, който активира и ускорява механизмите на увредената кожа.     


IV. Впръскване на кислород  -   По време на тази терапия кислородът разширява кожните канали- пори, космените луковици, масните жлези. Разрешава проблеми свързани с кожната непроницаемост бързо и ефикасно. 


V.   Окси-Аероаромотерапия За да увеличите ефекта от терапията,  можете да комбинирате обогатяването с кислород с инхалация от етерични масла, които служат като антидот за стрес и умора, възстановяване жизнеността и свежеста на кожата.  При лечение на акне и заглаждане на белези се прави персонална програма с продукти на Herbal Acitve Line-TEGOR, за лечение на акне.       

 

 
Copyright © 2008 www.enigmabg-ipl.com