Enigma

Beauty Matters!

За нас Печат Е-мейл

Центрове за естетична медицина, козметика и физиотерапия. Официален представител на апаратура за трайно обезкосмяване, фотоподмладяване, лечение на акне, пигментни петна, белези, стрии, капиляри

Комплименти отправени към нашите клиенти и  партньори- салоните за красота, които изцяло споделят модела ни за beauty салон и успешно налагат на пазара продуктите на TEGOR COSMETICS, SMART PULS.

Енигма предлага цялостна концепция за оборудване и обзавеждане на центрове по естетична медицина, козметични студиа, SPA центрове и фризьорски салони. Също така осигурява подготовка на кадри, рекламна стратегия, изготвяне на ценови листи , менюта и успешен бизнес в сферата на красотата.И още професионални съвети, бизнес концепция, информация за топ терапии и услуги, взаимствани от практиката на проспериращи международни партньори, които се развиват в една от най-модерните индустрии в световен мащаб, а именно- красотата.
Съхраняването на физическите данни и забавянето процесите на стареене на кожата изискват грижи и постоянство. За успешния сървис на салоните за красота са необходими опит, усъвършенстване,дисциплина и информираност, както и отлично оборудвана база за обучение на кадри и специалисти с подходящото образование и умения. Енигма предлага специално подбрана апаратура и оборудване  с най-високо качество, съвременен дизайн и адаптирани цени към българският пазар. Курсовете, обученията и семинарите, провеждани целогодишно в ексклузивният център по естетична медицина „Енигма” , са н различни нива- начинаещи, напреднали и майстори. Откриването на един салон е съвкупност от добра локация, подходящо оборудване и обзавеждане, съобразено с площта и възможностите на помещението, плюс отлично подготвен екип, специално подбрана  марка козметика, окриваща изискванията и на най-капризният клиент и обхваща популяризирани терапии с топ съставки и доказано действие, съответно- с цени, съобразени с възможностите на пазара. Изготвянето на менюто и ценовата листа при откриване на нов салон е едно от най- необходимите условия за успешен старт. Има още много тънкости в занаята, които Енигма разкрива на своите курсисти и собственици на естетични центрове, които влизат в задължителната образователна програма, оп която протича обучението. Дипломата, която се издава е с лиценз № 2007012522. Издава се на четири езика и е валидна в страните от Европейския съюз, а в САЩ се държи само преравнителен изпит, като на завършилите в Енигма гарантираме успешен резултат. Ние предлагаме адаптирана обучителна програма по европейски и американски стандарти.
Всеки салон оборудван, обзаведен и зареден с TEGOR COSMETICS-SPAIN, получава набор от бонуси и подаръци с високо качество, крайно необходими при обслужването на клиентите. Предоставяме безплатно рекламни клипове, печатни материали, постери, работни облекла, експозитори, халати и кърпи, тестери, каталози на български и на английски език, пълно описание на терапиите на български, които гарантират отличен старт. Гаранционните ни условия са: до 6 месеца смяна на уреда с нов и до 18 месеца безплатен ремонт на място. Някои от уредите в зависимост от повредата им се заменят с нови през целият им гатанционен период.
Другата нестандартна екстра, която предлага  Енигма, е селективен подбор на световно известни топ продукти за лифтинг ефект и лечение на акне. Задълбоченото проучване в световен мащаб на уникални разработки и технологии, приложими в сферата на естетичната медицина, козметиката и физиотерапията, осигуряват на ексклузивните салони, оборудвани и ползващи стратегията и концепцията на Енигма, конкурентноспособност и успех в така бързо развиваща се индустрия, наречена козметика.

В медицински център “Eнигма” работят квалифицирани специалисти от различни сфери на естетичната медицина, което гарантира изключителен професионализъм!

Нашият екип

    

Мариана Д. Ралчева - управител
Image
- медицинска козметика и физиотерапия
- 23г. стаж. 15 години в Енигма
- Председател на изпитна комисия за майсторски свидетелства по ЗЗ на козметиции
- Заместник-председател на ЗК Пловдив
- Член при Ревизионната Комисия при НЗК София
    

д-р Силвана Панайотова
Image
- Управление на човешките ресурси от 1998
- Бакалавър по Миниджмънт и човешки ресурси КУКС Унивърсити САЩ

Доц. д-р ЮРИЙ АНАСТАСОВ
Image
- Зав. Отделение по Пластична и краниофациална хирургия към Медицински Университет – Пловдив.
- Специализирал във Франция , Испания, Германия, Холандия и САЩ.
- Представител за България на Европейската мрежа ЕВРОКРАН от 2000г, член на франкофонското дружество за лицеви цепнатини от 2000г. - - Асоцииран член на Европейското дружество по краниофациална хирургия от 2002г. M a i tre es sciences m e dicales от 2002г.
    

Д-р Пенка Стефанова - доктор на Науките (хемангиоми)
Image

- Обща хируругия
- Детска хирургия
- Научна степен: Доктор със защитена дисертация на тема "Диференциран подход при лечение на "Хемангиомите в детска възраст"
   


Иванка Димитрова-мениджър, рехабилитатор
Елена Терасевич-рехабилитатор


Image
Image
Image
Image
Image
Image

 
Copyright © 2008 www.enigmabg-ipl.com