Enigma

Beauty Matters!

Микродермабразио Печат Е-мейл

 

Нашето специално предложение за тази пролет е свързано с терапиите за изглаждане на кожата, обновяване и борба с неестетичните проблеми, като пигментни петна, белези от акне, ситни бръчки,груба и повяхнала кожа.

Представяме Ви апарата за МИКРОДЕРМАБРАЗИО – SILKDERMIC за прогресивен, неагресивен  микроконтролиран механичен пилинг на кожата. Системата Микроконтролиран пилинг ексфолира постепенно епидермалните клетки и така третира широк кръг кожни дефекти с отлични резултати, които могат да се видят още след първата процедура.

Image

Фирмата производител има патент за накрайника, който осъществява спираловиден турболентен поток на кристалите и  осигурява нежно изстъргване на епидермалните слоеве, без да наранява и надрасква кожата и равномерно отстранване на кожните слоеве с минимално зачервяване. Препоръчителна е серия от 6 до 10 процедури / по 1 път седмично/ за постигане на максимално добър резултат. Това се отнася за третирането на стрии, белези от операции, отпусната кожа, белези от акне.

Микродермабразиото въздейства по два начина:

КОРЕКЦИЯ – поток от инертни абразивни кристали, обстрелва и отстранява повърхностния епидермален слой и разкрива по-нежна и по-свежа кожа.

СТИМУЛАЦИЯ- вакуумът всмуква отделената мъртва кожа заедно с употребените кристали, освен това стимулира микроциркулацията, повишава притока на кръв и съответно снабдяването с веществата, необходими за регенерацията на кожата. Така стимулира образуването на нов колаген и еластин и подобрява кожната текстура и еластичност.

Микродермабразио е единствената съвременна система за излющване на епидермалните клетки, която е  клинично тествана и с доказано действие. Това е комплексна система, включваща в себе си професионален метод, професионален уред и научно разработени продукти с допълващо се действие за подновяване и обновяване на клетките, както и възстановяване естествената защита на кожата. Терапията е изключително ефективна за изглаждане на неравности по кожата, заличаване на бръчки и пигментни петна. Комбинира се успешно с процедурата Фотоподмладяване.

Резултатът е гладка и еластична, здрава, млада и блестяща кожа.
Прилага се при всички типове кожа и върху всички части от тялото целогодишно.

Image

Без болка, без излющване, без нарушаване на нормалния ритъм на живот. Кратка процедура – 30-40 минути, препоръчителна серия от 5 до 10 манипулации – по 1 път седмично.


Прилага се при:

    - Неравна, грапава и мазна кожа
    - Фини бръчици около очите и устата
    - Белези от акне
    - Хиперпигментаци
    - Стрии
    - Белези  от операции
    - Забавя стареенето на кожата

 
Copyright © 2008 www.enigmabg-ipl.com