Enigma

Beauty Matters!

Лаборатории TEGOR Печат Е-мейл
 Верен на принципите и традицията си, Медицински център „Енигма” непрестанно обновява и разширява дейността си, полагайки всеотдайна грижа за своите клиенти. Отскоро салоните на центъра разполагат с уникалната по рода си козметична линия на престижната испанска фирма TEGOR. Съчетала в себе си козметика и естествена медицина, нашата козметична линия се грижи нежно за Вашата здрава и красива кожа и поддържа доброто Ви самочувствие по изцяло природосъобразен начин. Навсякъде по всяко време Вие ще сте пълни с енергия и усмивки. Защото „Енигма” Ви дава най-доброто качество за най-добрите резултати!!

 

Лабораториите ТЕГОР са основани през 1993 от професионалисти от сферата на естествената медицина , като проект целящ да ревитализира както самата естествена медицина, така и козметиката. В рамките на лабораториите ТЕГОР съществуват различни производствени линии, както следва:

Лаборатории за:

• Медикаменти,базирани на билковата медицина
• Диететика и хранителни добавки
• Биоциди
• Козметика

Оборудването на компанията представлява най-модерни машини за производство на продуктите със специални системи за контрол по отношение на условията на труд в работните помещения. Освен това, производствените системи притежават гаранциите за качество известни под името Добри Производсвени Практики/ДПП/, които сами по себе си говорят за качеството на всеки един продукт.Въвеждането на тези практики разкри нови възможности за експорт, съпътствани с нужните гаранции на стоката,изисквани от международния пазар.

Отделът по контрол на качеството има две основни секции:

• Микробиологични лаборатории,отговарящи за микробиологичния контрол, подгтвящи мостри и класифициращи микро-организмите
• Физикохимични лаборатории, отговарящи за анализа на суровините, междинните продукти и готовата продукция и прилагащи най-модерните технологии

ТЕГОР изнася продукцията си не само в Европейски страни, но и разшири експорта си в Америка и Азия, а също така разкри клон в Латинска Америка.

Ключ към успеха на ТЕГОР са

• Качеството на продуктите
• Постоянната научно-изследователска работа върху нови, активни съставки
• Качеството на човешките ресурси

Нито един от продуктите на ТЕГОР не е оставен без особеното внимание на професионалисти, работещи с единствената задача – човешкото здраве и козметична грижа чрез естествената медицина и натуралните активни съставки.

Философията на ТЕГОР винаги е била съчетаването на козметиката с естествената медицина.Именно поради тази причина са създадени две линии, предлагащи на професионалистите в тази област вузможността да се преборят с есеттичните проблеми, не само външно, но и вътрешно, тъй като несъмнено естетичните проблеми са вътрешно породени.По трази причина, Л абораториите ТЕГОР вярват в интегралната естетика и създадоха ТЕГОДЕР козметиката и Биоеспаня линия, които включват иновационно оборудване , което дава отлични резултати в естетиката. ТЕГОДЕР Козметиката е линия за външно лечение на базата на най-добрите активни съставки, разпределена в линии за: лице, тяло,коса,слънце, както и редица допълнителни продукти.

Процесът на лечение е допълнен с три изключително новаторски способа:

• Хромотер – терапия чрез цветове/хромотерапия/
• Дренетер – дигитална лимфатичен и енергетичен дренаж
• БиоАрсон – вълново лечение с отлични резултати в случаи на акне,целулит ,подмладяване и др.

Лабораториите ТЕГОР предлагат най-доброто качество за най-добрите резултати!
 
Copyright © 2008 www.enigmabg-ipl.com